"Tilbage til livet". En nærdødsoplevelse.

Illa Jepsen

Akelejevej 2

3650 Ølstykke

Tlf. +45 47100757

(fastnet tlf. ikke til SMS) 

Find mig på krak

Mail: klik her

Healing og terapi v/Illa Jepsen

Tilbage til livet

Det følgende er en beskrivelse af, hvordan jeg fik dette energibillede under et højskoleophold på Væksthøjskolen i 2008 og hvad det betyder for mig i dag.

 

Jeg har døbt billedet "Tilbage til livet", da det har forbindelse til en nærdødsoplevelse jeg havde som barn. Jeg havde meldt mig til et ugekursus på Væksthøjskolen i 2008. På dette kursus deltog Mari-Ann sammen med en veninde. Jeg kendte ikke nogen af dem på forhånd, men vi fandt hurtigt sammen, og fandt ud af, at vi havde

flere fælles interesser.


En morgen kom Mari-Ann og spurgte, om jeg ville have ovennævnte tegning. Hun havde tegnet den spontant på et stykke a4 pap og vidste ikke, hvem den var til. Hendes veninde stillede ind på tegningen, og sagde til Mari-Ann, at hun skulle give tegningen til mig.


Så snart jeg så tegningen, løb tårerne ud af mine øjne, og jeg vidste med det samme, hvorfor jeg skulle have denne tegning. I årene op til kurset havde jeg haft en del udfordringer på det personlige plan, udfordringer, som til tider havde tæret på helbredet, kræfterne og humøret.


Tegning bragte mig tilbage til en barndomsoplevelse, hvor jeg havde en nærdødsoplevelse, og tegningen fik mig til at få fat i den energi, der bragte mig tilbage til livet igen som barn. Jeg så tegningen som det lys, jeg så da jeg mødte min åndelige guid, der fortalte mig en del ting, inden hun hjalp mig tilbage i min fysiske krop.


I dag har jeg tegningen ved mit skrivebord, og er humøret lidt trist eller energien ikke optimal, hjælper billedet mig til at komme i kontakt til taknemligheden over at være i live i dag. Da jeg havde fået tegningen, fortalte jeg Mari-Ann, at hun havde fået en særlig gave m.h.t. at kunne fange energien omkring folk og få den ned på papir. Jeg anbefalede hende at komme i gang med at bruge denne evne i form af at male individuelle energibilleder til folk, for det fik jeg at vide (fra min åndelige hjælper) at hun ville være rigtig god til.


Jeg er rigtig glad på Mari-Anns vegne, at hun i dag har annerkendt hendes evner, og er i stand til at male energibilleder til folk.


Tak Mari-Ann

Illa Jepsen, Akelejevej 2, 3650 Ølstykke tlf. 47100757  Mail: klik her     

Copyright © All Rights Reserved Illa