Generelt om behandlingerne

Illa Jepsen

Akelejevej 2

3650 Ølstykke

Tlf. +45 47100757

(fastnet tlf. ikke til SMS) 

Find mig på krak

Mail: klik her

Healing og terapi v/Illa Jepsen

Generelt for en behandling

Når jeg har folk i behandling, er mit udgangspunkt at møde dem der, hvor de er lige nu i deres udviklingsproces og arbejde sammen med dem videre derfra. Søren Kirkegaard har udtrykt det på en meget sigende måde. Læs her


En behandling starter altid med en kort samtale for at afdække, hvilken problemstilling klienten ønsker hjælp til at få løst. Der er ikke to behandlinger, der er ens, da klienten udvikler sig undervejs. Resten af behandlingen foregår på briksen, da healing altid indgår, hvad enten jeg anvender en af terapiformerne eller andet. Healing hjælpe klienten til at få fat i, samt bearbejde dybere liggende lag i underbevidstheden.


Reaktioner i forbindelse med behandling:


Der er ikke to behandlinger der er ens, og dermed heller ikke reaktionerne.


Du kan føle dig opløftet efter en behandling og træt efter en anden.


Tidligere sygdomssymptomer kan kortvarig blomstre op i forbindelse med udrensning/ændring af gamle mønstre. Skulle dette opstå, så se det som et positivt led i behandlingen, da det er tegn på, at gammelt er ved at blive forløst.


Under et behandlingsforløb, kommer du i kontakt bevidst eller ubevidst med gamle blokeringer og mønstre, der skal transformers/ændres. Dette medføre, at du i din hverdag vil reagere anderledes end førhen. Du vil nemmere kunne se sammenhænge i dagligdags problemstillinger og kan  reagere mere hensigtsmæssigt på dem.


Det er heller ikke ualmindeligt, at omgivelserne reagerer anderledes over for dig, end før du startede på behandlingerne. Se dette som et positivt tegn på den ændring, der er ved at ske for dig. Lige som du skal have tid til at integrere ændringerne hos dig selv, skal omgivelserne have tid til at forholde sig til de ændringer, der sker med dig.

Illa Jepsen, Akelejevej 2, 3650 Ølstykke tlf. 47100757  Mail: klik her     

Copyright © All Rights Reserved Illa