Logoets historie

Illa Jepsen

Akelejevej 2

3650 Ølstykke

Tlf. +45 47100757

(fastnet tlf. ikke til SMS) 

Find mig på krak

Mail: klik her

Healing og terapi v/Illa Jepsen

    Historien om mit logo


Sommerfuglen har jeg valgt at tegne, fordi den for mig symboliserer udvikling og forvandling. Så langt tilbage jeg kan huske, har jeg været fascineret af sommerfugle lige fra deres udseende, deres måde at bevæge sig på til deres udvikling fra æg over larve- puppestadium til færdig sommerfugl.


Jeg kan ikke lade være med at sammenligne en sommerfugls udvikling med selvudvikling hos os mennesker. Sommerfuglen er meget forskellig i dens udviklingsstadier, og det er vi mennesker også i en udviklingsproces. Vi bliver kønnere og kønnere, jo mere vi via vores selvudviklingsproces når ind til vores egen kerne og vil/tør stå ved den vi er, også med de sider, som måske ikke er så hensigtsmæssige og nemme at have.


Hånden har jeg valgt, fordi det er et vigtigt redskab for mig. Jeg har altid brugt mine hænder meget, både til hjælp til mit kropssprog, men også helt konkret i forskellige kreative aktiviteter. Der var en del år, hvor jeg fik at mærke, hvad det vil sige ikke at kunne bruge begge hænder og arme. Denne indskrænkning i brug af begge arme og hænder skyldtes en spontan arbejdsulykke, som gik ud over den ene skulder og ryggen. Jeg har lært meget i den optræningsfase der fulgte efter, og påskønner det at kunne bruge hænderne i dag.Illa Jepsen, Akelejevej 2, 3650 Ølstykke tlf. 47100757  Mail: klik her     

Copyright © All Rights Reserved Illa