Min baggrund

Illa Jepsen

Akelejevej 2

3650 Ølstykke

Tlf. +45 47100757

(fastnet tlf. ikke til SMS) 

Find mig på krak

Mail: klik her

Healing og terapi v/Illa Jepsen

Min Baggrund

Jeg hedder Illa Jepsen, er født i i væderens tegn 1951. Jeg er gift på 45. år med den samme mand og har to voksne børn, der er "fløjet" fra reden. Jeg har tillige den glæde at være henholdsvis farmor og mormor til fire skønne teenagere.


Lige fra barndommen af, har jeg vidst, at der er mere mellem himmel og jord end det, vi registrerer med vores almindelige sanser.


Som barn forudså jeg ting bl.a. via mine natlige drømme, og vidste tit hvordan folk havde det, selvom de ikke gav udtryk for det. Jeg troede andre havde det lige som mig, men efterhånden "lukkede jeg af" for disse evner, for at mine omgivelser ikke skulle finde mig for mærkelig.


Som barn havde jeg svært ved at takle de evner jeg har. Jeg følte det belastende at kunne se og mærke så meget, som mine omgivelser ikke gjorde.


Min Nærdødsoplevelse som 7 årig

Som syvårig havde jeg en nærdødsoplevelse i forbindelse med kobbevaccinationen, som jeg desværre fik kobber af. Nærdødsoplevelsen holdt jeg for mig selv til jeg blev voksen. Jeg var bekymret for at de voksne ikke ville tro på mig.


Nærdødsoplevelsen og det jeg oplevede den gang  har betydet meget for mig siden hen, da det var her, jeg for alvor blev klar over, at der eksisterer en ikke fysisk verden uden for vores fysiske tilstand her på jorden.



 HER kan du læse om et billede, der  blevet tegnet til mig. Billedet minder mig om min nærdødsoplevelse.


Illa Jepsen, Akelejevej 2, 3650 Ølstykke tlf. 47100757  Mail: klik her     

Copyright © All Rights Reserved Illa