Drømmetydning

Illa Jepsen

Akelejevej 2

3650 Ølstykke

Tlf. +45 47100757

(fastnet tlf. ikke til SMS) 

Find mig på krak

Mail: klik her

Healing og terapi v/Illa Jepsen

Drømmetydning

Da jeg synes, det er spændende at bruge drømme konstruktivt, vil jeg meget gerne give denne viden fra mig. Det gør jeg bl. a. ved at holde foredrag og undervise i drømmetydning både som længerevarende kursus og som en dags kursus. Jeg opretter løbende selvudviklings kurser hvor drømmetydning indgår. Kurserne laves både privat og under aftenskolen. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i at høre om, hvor og hvornår disse kurser afholdes.


Alle mennesker drømmer, men det er ikke alle, som kan huske deres drømme. Du kan dog lære at huske dine drømme. Drømme indeholder beskeder fra vores underbevidsthed.


Der findes mange bøge om drømmetydning, også bøger som beskriver tolkninger, af det du drømmer, men det er sjældent så enkelt, som bøgerne beskriver. Drømmer du f.eks. om en edderkop betyder det ikke det samme, hvis du er bange for edderkopper, som hvis du godt kan lide dem. At drømme om edderkopper fortæller dog noget om, hvor dybt et lag af din underbevidstheden drømmen kommer fra.


Det er heller ikke lige meget, om du drømmer om en tam eller vild tiger, om den er i snor eller ej o.s.v.


Når jeg tyder egne og andres drømme, bruger jeg meget C.G. Jungs og Jes Bertelsens måde at anskue en drøm på.


Drømme fortæller os om, hvad der rør sig i os lige nu. Drømmene kan fortælle os, om vi er på rette vej med vores liv her og nu, eller om vi vil have godt af at foretage nogle ændringer. Drømmene fortæller os også i hvilken retning vi med fordel kan lave ændringer i vores liv.


Mange tror, at de personer vi drømmer om fortæller os noget om os og de virkelige personer, men sådan hænger det sjældent sammen. Alle de personer du drømmer om repræsenterer som oftest sider af dig selv.


Der er forskellige former for drømme. F. eks.

·       Kompensatoriske drømme

· problemløsningsdrømme

· fremadrettede drømme

· skyggedrømme

· modsat kønnetheds drømme

· lucide drømme

· arketypiske drømme

· gentagelsesdrømme

· og så videre


De sidste (gentagelsesdrømmene) skal man være meget opmærksom på. Drømmer du tit det samme, vil drømmen fortælle dig om et problem, som du som oftest sidder fast i og ikke har fået løst. Drømmen indeholder dog ofte en åbning til at finde en løsning ud af problemet. Disse drømme kræver som regel hjælp med tolkning fra andre, da problemerne er af en sådan karakter, at man har svært ved at se en løsning eller finde ind til problemets kerne selv.


Hvis du er i en selvudviklingsproces sker der ofte meget med dine drømme, de ændre sig, bliver ofte mere farverige og detaljerede og du husker hyppigere dine drømme. Drømmene kan til tider være voldsomme, når du er i en udviklingsproces. Du kan få meget at vide om din proces gennem disse drømme


Jeg kan anbefale at gå ind på siden www.drommetydning.dk. Her kan du finde meget mere om drømme. Denne side har også en brevkasse, hvor du kan læse forskellige indsendte drømme og tydning af disse. OBS! siden er ikke blevet opdateret i de sidste år, og brevkassen er inaktiv.Illa Jepsen, Akelejevej 2, 3650 Ølstykke tlf. 47100757  Mail: klik her     

Copyright © All Rights Reserved Illa