Terapi

Illa Jepsen

Akelejevej 2

3650 Ølstykke

Tlf. +45 47100757

(fastnet tlf. ikke til SMS) 

Find mig på krak

Mail: klik her

Healing og terapi v/Illa Jepsen

                                Terapi

Jeg bruger forskellige terapiformer alt efter hvilket problem, der skal løses. Der er altid healing forbundet med terapien, da healing hjælper med til, at blokeringer i energisystemet nemmere løses op. Terapien får derved en større effekt. Her er nogle eksempler på terapiformer:


Følelsesforløsende terapi: er en terapiform, der har til formål at løse op for gamle blokeringer i det menneskelige energi-system. Blokeringer kan vise sig som fysiske spændinger og -sygdomme, allergi, humørsvingninger, træthed m.m..


Åndelig terapi: henvender sig til åndeligt indstillede mennesker, som ønsker hjælp til forvandling af traumer og ønsker at komme i bedre kontakt med deres åndelige hjemsted og højere bevidsthed. Terapien hjælper den enkelte til at åbne sig for universets kærlighed.


Indre barn terapi: er en terapiform, der skaber kontakt til vores ofte forsømte indre barn. Terapien har til formål at styrke vores indre barn og vores selvværd. At have et sundt indre barn hjælper os i vores voksentilværelse.


Chockterapi: efter Bodynamic International ApS metode


Kranio-sakral terapi: Læs mere her


Kontakt til underbevidstheden via symboler: Denne behandlingsform er beskrevet på siden "Healing" under healing/terapi (Kreativ visualisering)Illa Jepsen, Akelejevej 2, 3650 Ølstykke tlf. 47100757  Mail: klik her     

Copyright © All Rights Reserved Illa