Oline

Illa Jepsen

Akelejevej 2

3650 Ølstykke

Tlf. +45 47100757

(fastnet tlf. ikke til SMS) 

Find mig på krak

Mail: klik her

Healing og terapi v/Illa Jepsen

Den vilde delfin "Oline"

Dette er Oline med kalv. Billederne tog jeg i det Røde Hav i starten af november 2000. Oline er en delfin, der lever uden for fangenskab ud for den Ægyptiske kyst. Oline fødte kalven 1.10.00.


Da jeg sidst var dernede, havde Oline været væk nogle dage. Hun kom tilbage, den dag vi kom. Da vi svømmede med hende, var der desværre nogle emsige franskmænd, som kappedes om, hvem der kunne dykke ned til hende, røre hende og hendes kalv. De jagtede dem på en ubehagelig måde. Næste dag var Oline og kalv svømmet væk. Heldigvis, for franskmændene var der stadig.


Selvom Oline var svømmet til havs, fik jeg også meget ud af turen til Sinai i 2000. Bare det at sidde og se på solopgangen kl. ca. 6 om morgenen i 22 grader i november måned er skønt. Dette billed er taget fra den beduinlejer, som vi boede i. Det er et helt vidunderligt, meget primitivt og energifyldt sted.


Kort tid efter, at vi havde været der sidst, blev der skrevet om stedet i en artikkel som blev bragt den 1/4 2001 i Politiken. Artiklen,  som er skrevet af Linda Horowitz, er absolut værd at læse.


Om dagen snorklede jeg og de andre, jeg var sammen med hen over koralrevene med alle dets fisk i strålende farver. I 1999 var vi sammen med Oline hver dag, da vi var i Sinai.


På vej hjem fra Sinai rejste vi via Eilat i Israel. Her blev vi et døgn. I det døgn besøgte vi Dolphin Reef, hvor jeg tog dette billede af dansende delfiner. Vi svømmede også med dem.Hvis du vil vide mere om Dolphin Reef, så er der et godt link her:


Tilbage til "Mine oplevelser med delfiner"Illa Jepsen, Akelejevej 2, 3650 Ølstykke tlf. 47100757  Mail: klik her     

Copyright © All Rights Reserved Illa