Zonehealing

Illa Jepsen

Akelejevej 2

3650 Ølstykke

Tlf. +45 47100757

(fastnet tlf. ikke til SMS) 

Find mig på krak

Mail: klik her

Healing og terapi v/Illa Jepsen

Zonehealing 

Zonehealing er en healingsmetode - et healingsværktøj, der via berøring af zonepunkter  sender healing ind i kroppen og energilegemerne.

Det er en meget blid behandlingsform, som er utrolig afslappende og dejlig at modtage,  og fordi den går ind via zonerne er den healende ved stort set alle slags fysiske ubalancer - lige fra hovedpine til smerter til infektioner og for lavt stofskifte - og så er den rigtig god ved stress og de følger, stress kan give.


Zonepunkterne ligger primært på fødderne, på hovedet, i ansigtet og på underbenene .

Punkterne er forbundet til både knogler, organer, nerver, tanker, følelser mm


Ansigtszonehealing er en selvstændig healingsform  via de esoteriske zoner. Sidegevinsten ved behandling i ansigtet udover at  krop og sind bliver helet så får healingen samtidig  ansigtshuden til at blive glat, afslappet og smuk.


Zonehealing (såvel på fødder som i ansigtet) omhandler følgende områder:

 

*Udrensning af kroppens organer   *Luftvejene   *Lymfesystemet  *Hjerte kredsløb *Fordøjelsen     *Og det endokrine system  *Nerver og sanser  *knoglerne   og *Psyken (tanker, stress og følelserne), og da krop, sind og ånd hører sammen, er det en meget omfangsrig behandling


Antal af behandlinger i et forløb afhænger af omfang af ubalancer i kroppen. Jo længere ubalancerne har varet, jo flere behandlinger skal der normalt til. Sammen med zonehealingr er det en klar fordel også at få set på kroppens kemi m.h.t kost, mineraler og vitaminer, da en god balance i kroppens kemi forkorter et behandlingsforløb.


Illa Jepsen, Akelejevej 2, 3650 Ølstykke tlf. 47100757  Mail: klik her     

Copyright © All Rights Reserved Illa